top of page

Turvapaketit

MD Datan tietoturvapaketit on suunniteltu suojelemaan Windows-tietokoneita, Mac OS -tietokoneita ja Google Android -järjestelmiä. Kaiken tyyppiset virukset ja haittaohjelmat havaitaan ja poistetaan automaattisesti. Yrityksesi kaikkien laitteiden tiedot myös turvataan kiristysohjelmilta ja tietojen tuhoutumiselta pilvipalvelun varmuuskopioinnin avulla.

Pk-yritysten turvapaketit

Järjestelmämme suojelee sinua kaikilta tunnetuilta ja tuntemattomilta uhilta seuraamalla aktiivisia prosesseja ja suodattamalla saapuvaa liikennettä. Tekoälyn ja tunnistamisen avulla järjestelmämme löytää tunnetut ja tuntemattomat haittaohjelmat, hyökkäykset ja muut haitalliset tapahtumat jo ennen kuin ne ovat olemassa järjestelmässä.

Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden toimia turvallisesti digitaalisessa maailmassa. MD Datan palkittu tietoturvaohjelmisto luokittelee uhat heti, joten tietosi ovat aina turvassa, vaikka hakkerit tai haittaohjelmistot pääsisivät järjestelmääsi.

MD Datan salattu varmuuskopiointi suorittaa automaattisesti säännöllisiä skannauksia ja puhdistaa kaikki tulevat dokumentit ja tiedostot, jotta virukset ja kiristysohjelmat poistetaan ennen kuin ne ladataan varmuuskopiointipalvelimille. MD Datan varmuuskopiointijärjestelmän avulla voit palauttaa kaikki tärkeät tietosi vain muutamalla napsautuksella.

MD Datan varmuuskopiointiratkaisu on voittanut useita Gartner-palkintoja ja hyvästäkin syystä, AES 256-bittisen salauksen, UltraSafe MAX -salausavaimen ja 14 globaalin ylimääräisen kopion ansiosta se on yksi turvallisimmista varmuuskopiointijärjestelmistä maailman historiassa.

Image by Desola Lanre-Ologun
mydata-business-professional.png

Business Pro

Teknisille tiimeille

Aktiivinen palomuuri

Älykäs haittaohjelmaskannaus

100 % automaattinen varmuuskopiointi

Integroitu virustentorjunta

Kiristysohjelmien torjunta

AES 256-bittinen salaus

Virtuaalinen näppäimistö

mydata-komplet-sikkerhed.png

Business Complete

Pk-yrityksille

Aktiivinen palomuuri

Älykäs haittaohjelmaskannaus

100 % automaattinen varmuuskopiointi

Integroitu virustentorjunta

Kiristysohjelmien torjunta

AES 256-bittinen salaus

Ultrasafe MAX

NAS-/Palvelinvarmuuskopiointi

Virtuaalinen näppäimistö

mydata-enterprise.png

Business Enterprise

Suuremmille yrityksille

Aktiivinen palomuuri

Älykäs haittaohjelmaskannaus

100 % automaattinen varmuuskopiointi

Integroitu virustentorjunta

Kiristysohjelmien torjunta

AES 256-bittinen salaus

Ultrasafe MAX

NAS-/Palvelinvarmuuskopiointi

Näennäinen yksityisverkko (VPN)

Työntekijöiden webinaari

Läpäisytesti

Infrastruktuurin turvallisuus

Virtuaalinen näppäimistö

Image by Michael Dziedzic

Tekoälyyn perustuva haittaohjelmien esto

Internet voi olla rikollisten paratiisi, jos et ryhdy tarvittaviin turvatoimenpiteisiin.

 

Haittaohjelmistojärjestelmämme skannaa asemiasi ja tietoliikennettäsi säännöllisesti virusten ja muiden haittaohjelmien varalta. Virustentorjuntaohjelma takaa langattomien yhteyksien turvallisuuden ja parantaa digitaalista profiiliasi sekä verkossa että offline-tilassa.

 

Palkitun tekoälyyn perustuvan havaitsemismoottorin avulla voimme varmistaa, että järjestelmäsi tunnistaa sekä tunnetut että tuntemattomat haittaohjelmat kunkin käynnissä olevan prosessin käytöksen ja käyttöoikeuden perusteella.

Salattu varmuuskopiointi

Varmuuskopioi tietosi automaattisesti MD Datan varmuuskopioinnin avulla. Salaamme ja varmuuskopioimme kaikki tietosi (mukaan lukien tiedot mobiililaitteilta). Jos tietosi sattuvat häviämään, ohjelmistomme avulla voit palauttaa ne helposti.

 

MD Datan tietoturvapaketti sisältää kiristysohjelmaskannerin, joka hälyttää, kun ”uusien” tai ”muokattujen” tiedostojen määrä muuttuu merkittävästi verrattuna vakiintuneeseen vertailutasoon.

 

Kiristysohjelmaskanneri antaa tärkeitä hälytyksiä, jotta kiristysohjelmat saadaan eristettyä nopeasti sekä sallii sinun palauttaa tärkeät tiedot ennen kuin verkko lakkaa toimimasta.

Image by Michael Dziedzic
Image by Michael Dziedzic

Järjestelmäpalautus

Jopa tehokkaimmissa turvajärjestelmissä on vaarantumisen riski. Varkauksien, järjestelmävirheiden, luonnonkatastrofien ja muiden pakottavien esteiden vaara on aina olemassa.

 

Olemme tehneet koko järjestelmän palauttamisesta helppoa ja yksinkertaista. Yhdellä napsautuksella voit palauttaa kaikki tietosi tai poistaa tiedot etänä varkauden sattuessa.

 

Useimmille pk-yrityksille seisokkien vähentäminen on tärkeää. MD Datan järjestelmäpalautus on viimeinen puolustus tietojen menetystä ja teknisiä haasteita vastaan.

 

Kaikkiin järjestelmäpalautuspaketteihimme kuuluu rajaton määrä varmuuskopiointiversioita.

Älykäs palomuuri

Älykäs  palomuuri seuraa kaikkea järjestelmän välillä liikkuvaa verkkoliikennettä. Estä epähaluttu liikenne tietokoneeltasi ja suojaa verkkoselaamistasi ja ostosten tekoa.

 

MD Datan älykäs palomuuri käyttää tekoälyä ja suuria päivittäin päivitettyjä tietokantoja tunnistamaan ja tehokkaasti estämään haitallisista lähteistä tulevaa liikennettä.

 

Jotkut yritykset saattavat tarvita erityisen tietoliikenneporttiyhteyden verkon toimivuuden varmistamiseksi, mutta konsultoi aina MD Data-edustajaa ennen kuin teet muutoksia palomuuriasetuksiisi.

Image by Michael Dziedzic
Image by Michael Dziedzic

Henkilökohtainen konsultti

Soita suoraan asiakastukeemme ja saat apua järjestelmäsi turvallisuuden parantamiseen. Tarjoamme tietoturvakonsultointia tietokoneisiin, matkapuhelimiin, verkkosivustoihin, verkkoihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Oletpa maksamassa laskua tai klikkaamassa roskapostilinkkiä, voit vapaasti hyödyntää henkilökohtaista tukihenkilöämme. Olemme valmiina auttamaan aukioloaikoinamme kaikkina arkipäivinä.

Suosittelemme, että pyydät aina neuvoa henkilökohtaiselta konsultiltamme ennen verkon suojausasetusten muuttamista tai ennen uuden päätepisteen (laitteen) liittämistä verkkoon.
 

bottom of page