top of page

Varaa tapaaminen

Vaikka olemme huomattavasti lyhentäneet ongelman ilmenemisen ja ratkaisun välistä aikaa, haluamme saavuttaa enemmän. Olemme myös parantaneet tehokkuuttamme itse ongelmanhoidon osalta, mikä tarkoittaa, että nyt asiakkaamme voivat palata aikaisempaa nopeammin takaisin töidensä äärelle.

Hanki arviointi

Kun saat IT-tukea MD Datan tukitiimiltä, saat käyttöösi koko MD Datan tukiosaston tuen samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että muutamassa sekunnissa sinut voidaan siirtää yleisen tuen työntekijältä asiantuntijalle, jolla on tietämystä kohtaamastasi ongelmasta.

Menettelytavat

Noudattaako yrityksesi ja kotitaloutesi ohjeita digitaalisen elämän turvallisuuden takaamiseksi?

Verkkosivusto

Testaamme verkkosivustoasi etänä ja löydämme kaikki verkkosivumäärittelyjen turvallisuusriskit.

Laitteet

Onko kotitietokoneesi todella niin turvallinen kuin luulet? Selvitämme asian testaamalla järjestelmäsi sekä opastamme sinut prosessin läpi.

Käytännöt

Onko yritykselläsi tarvittava prosessisuunnittelu digitaalisen katastrofin välttämiseksi? Keskustele konsulttimme kanssa jo tänään.

MyData security assesment

Konsultointia sinun ehdoillasi

Paikan päällä

Piipahda paikan päällä kahvikupilliselle ja keskustele turvatarpeistasi. Ilmoitathan kuitenkin ensin puhelimitse tai sähköpostitse.

Verkossa sinun luonasi

MD Data on erikoistunut tarjoamaan etätukea käyttämällä suojattuja ja salattuja yhteyksiä. Etätuen avulla voimme ratkaista 98 % kaikista asiakkaidemme digitaalisista haasteista.

Become a Sponsor

Haluamme kuulla sinusta

Ota yhteyttä MD Dataan saadaksesi lisätietoja siitä, miksi olemme suosittu kyberturvallisuus- ja IT-tukitarjoaja. Saat kaiken tarvittavan tiedon digitaalisen elämän turvallisuuden takaamiseksi.

Working from Home with MyData Turva

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page