top of page

MD Data-koti

MD Data-kotiturva järjestelmät ovat luotettavien yritysturvallisuus- ja tukipalveluiden yhdistelmä, joka on suunniteltu yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi paketiksi yksityisille käyttäjille, jotka arvostavat turvallista kotia ja korkealaatuisia IT-tukipalveluja.

Pidä perhe turvassa MD Datan avulla

Vuosi 2020 oli jälleen yksi vuosista, jolloin Euroopassa tehtiin eniten onnistuneita hakkerihyökkäyksiä sekä matkapuhelimiin että tietokoneisiin. Kodit ja yksityiset laitteet ovat nyt enemmän kuin koskaan hakkereiden ja kyberrikollisten ulottuvilla kaikkialla maailmassa.

 

Useimpiin kotiverkkoihin liitettyjen laitteiden monimuotoinen haavoittuvuus ja laaja valikoima erilaisia älylaitteita tekevät niistä poikkeuksellisen helposti murrettavia. Tämän lisäksi useimmilla kodeilla ei ole resursseja varustautua kyberturvallisuutta varten, eivätkä ne siksi ole yhtä hyvin suojattuja kuin useimmat yritykset. Tämä tekee niistä ihanteellisen kohteen kyberrikollisille ja kiristyshaittaohjelmille, phishing-hyökkäyksille ja keyloggereille eli vakoiluohjelmille.

 

Siksi MD Data on suunnitellut yritystason kyberturvallisuusjärjestelmät yksinkertaiseen ja käyttäjäystävälliseen järjestelmään kotikäyttäjille. Näin sinä ja perheesi voitte selata verkkoa kaikessa rauhassa ja nauttia MD Datan täydellisestä suojausjärjestelmästä, joka on asennettu kotiverkon jokaiseen laitteeseen.

MyData Home Security

MD Data Varmuuskopiointi

MyData Home

Pidä perheesi muistot turvassa ja tallessa

Salattu varmuuskopiointi pilvipalveluun

Suojaa kaikki laitteesi tiedot täysin ja automaattisesti MD Datan palkitun salatun varmuuskopioinnin avulla. MD Datan salatun varmuuskopioinnin avulla voit helposti hallita varmuuskopioitavia tietoja selkeästi ja helposti käytettävässä järjestelmässä.

 

Järjestelmä tarjoaa erittäin turvallisen salaustekniikan, maantieteellisen sijainnin sekä etätyhjennyksen ja mahdollisuuden tunnistaa päällekkäiset tiedot. Suojaa kaikki tietosi riippumatta siitä, millä laitteella ne ovat. MD Data varmuuskopioi kaikki laitteesi - tietokoneet, palvelimet, tabletit ja matkapuhelimet.

Haittaohjelmien torjuntajärjestelmä

MD Datan haittaohjelmien torjuntajärjestelmä ja palomuuri suojaavat sinua ja kotisi laitteita kaikenlaisilta uhilta, mikä tapahtuu ottamalla käyttöön jatkuva ja kattava tekoälyyn perustuva uhkaseuranta. Järjestelmämme kirjaa ja luokittelee sekä käynnissä olevat prosessit että saapuvat tiedot.

 

Tekoälyteknologian avulla haittaohjelmien torjuntajärjestelmämme tunnistaa tunnetut ja tuntemattomat haittaohjelmat  ja kaiken muun haitallisen käyttäytymisen jo ennen hyökkäyksen aloittamista. Integroidun henkilökohtaisen palomuurin ansiosta saat WiFi-suojauksen ja voit muun muassa selata nettiä ja käyttää verkkopankkia turvallisesti.

My-Data Home

Älykäs Haittaohjelmien torjunta

Pitää hakkerit poissa

Rajaton IT-Tuki

My Data Home

Soita meille milloin vain...

Tekninen tuki

MD Datan tukitiimiin kuuluu nyt oma yksikkö, joka on erikoistunut kotiympäristön IT-ongelmiin. Tämä tarkoittaa, että olemme täällä MD Datalla tarjoamassa sinulle kattavaa ongelmanratkaisua jokapäiväisiin IT-haasteisiisi aukioloaikojemme puitteissa.

 

Aina kun sinä tai perheesi tarvitsevat apua, olemme tukenasi ja opastamme sinua parhaan toimintatavan löytämisessä. 99,9 prosentissa tapauksista voimme palauttaa vaarantuneet järjestelmät täysin takaisin vain muutaman tunnin tai minuutin sisällä. Ja koska tarjoamme tukemme etänä, voimme hoitaa ongelmasi välittömästi.

 

IT-tukiosastomme on myös aina valmis kirjautumaan järjestelmääsi etänä ja auttamaan sinua jokapäiväisissä haasteissa, kuten uusien laitteiden käyttöönotossa tai teknisten ohjelmistojen käytön käsittelyssä.

Basic
 

Virustorjunta kolmelle päätelaitteelle 
Haittaohjelmien torjunta
IT-tukipalvelu
Wi-Fi -suojaus
3- tasoinen salausmenetelmä
Turvallinen verkkopankkitoiminta

Standard

Kaikki, mitä sisältyy Basic -pakettiin ja lisäksi

Varmuuskopiointi kaikille laitteille

Etätyhjennys

Ultrasafe Max

Kiristyshaittaohjelmien skanneri

IT-tukipalvelu TeamViewerin avulla

Selaimen suojaus

Premium

 

Kaikki, mitä kuuluu Standard -pakettiin ja lisäksi

Hallinnoitu suojaus

Kybervakuutus

Pankkitoimintojen vakuutus

Laitteiden palomuurit

VPN -palvelu

Vuosittainen manuaalinen puhdistus

bottom of page