top of page

Turvalliset IT-varusteet

Digitaalisen jokapäiväisen elämän suojaamiseen sovelletaan useita elementtejä. MD Data estää hakkereiden yritykset tarjoamalla Euroopan kattavimman tietoturvaratkaisun. Tästä syystä MD Datan on myös tarjottava turvalliset laitteistot. Voit tilata katalogimme tai pyytää konsultoinnin sivun alaosasta.

Esittelyssä: Lenovon turvallinen läppäri

Ammattilaisten luoma kannettava tietokone ammattilaisille

Yhdistämällä turvallisuuden ja tuottavuuden sekä yksinkertaisen muotoilun ja tehokkaan teknologian, Lenovo on luonut sarjan tietokoneita, jotka sopivat täydellisesti pienten ja keskisuurten yritysten ammattilaisille.

 

Tietokone on rakennettu alusta alkaen sillä periaatteella, että se tarjoaa pitkäaikaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Siksi akunkesto on optimoitu kiireiseen päivään, mutta se tarjoaa myös markkinoiden parasta käyttöaikaa.

Erinomainen turvallisuus

Kaikissa V-sarjan tietokoneissa on erityinen näyttö, joka rajoittaa sitä, mitä muut näkevät vilkuillessaan olkasi yli. Läppärissä käytetään erityisiä LED-valoja, joiden ansiosta vain sinä näet koodit ja yksityiset tiedot katsoessasi suoraan näyttöön. Lisäksi useissa malleissa on kamerasuojus, jotta voit fyysisesti peittää kameran. Useat mallit mahdollistavat myös järjestelmään kirjautumisen ja uloskirjautumisen biometrisellä sormenjälkitunnistimella.

Monien Lenovon suunnittelussa toteutettujen turvatoimien lisäksi V-sarjassa on myös muutama ässä hihassaan. Voit lukea lisää tuotekuvauksistamme tai kysyä asiasta MyData-konsultilta.

Suunniteltu tulevaisuutta varten

 Lenovon V-sarjan tietokoneet tarjoavat laajan valikoiman toimintoja, jotka turvaavat sinua ja yritystäsi digitaalisesti. SSD-aseman avulla tietokoneen laitteisto pysyy kaikkien saapuvien yhteyksien mukana ongelmitta. Lisäksi kaikissa malleissa on USB 3.0 ja verkkokortti, joka tukee sekä 2.4 Ghz ja 5 Ghz Wi-Fi-taajuuksia.

Liitäntöjen yhteensopivuuden takaamiseksi kaikissa V-malleissamme on LAN-liittimet ja CD-ROM-asema. Runko on valmistettu polykarbonaatista tyylikkään ulkonäön ja kestävän laitteiston takaamiseksi.

Image by Vladimir Fedotov
Image by Gevorg Avetisyan

Varaa konsultointi

Jos tarvitset lisätietoja, voit tilata laitteistokatalogimme tai ottaa yhteyttä MD Data-konsulttiin soittamalla numeroon 034 399 360.

 

Olemme valmiita arvioimaan tarpeesi ja toimittamaan sinulle turvallisimman laitteiston edulliseen hintaan.

bottom of page