top of page

IT-etätukea MD Datan avulla

Hanki apua ohjelmistoosi tai muihin teknisiin IT-ongelmiin, joita saatat kohdata päivittäisessä toiminnassasi. Olemme valmiita auttamaan sinua ja yritystäsi arkipäivisin aukioloaikojemme puitteissa.

MD Datan IT-etätuki helpottaa ja yksinkertaistaa IT-tuen tarjoamisen.

Käytössämme on etätukityökalu nimeltä TeamViewer. Ohjelman avulla saadaan helposti ja nopeasti yhdistettyä ihmiset ja tietokoneet. Jaa tietokoneesi näyttö ja salli IT-tukihenkilömme käyttää laitettasi etänä, jotta hän voi nähdä mahdolliset ongelmat omin silmin ja ratkaista ne hetkessä.

 

MD Data on erikoistunut etätukeen, mikä tarkoittaa, että kun olet varannut ajan, sinua opastetaan koko prosessin läpi etätukityökalun asennuksesta lopulliseen IT-haasteidesi ratkaisuun.

mydata.jpg

Miksi tarjoamme etätukea?

Saat tukea välittömästi

Erikoistuneet IT-tukihenkilömme ovat valmiita auttamaan sinua IT-haasteidesi kanssa. Tämä tarkoittaa, että odotat maksimissaan muutaman minuutin saadaksesi apua kiireelliseen ongelmaasi.

 

MD Datalla olemme käyttäneet etätukiohjelmaa tukitehtävien suorittamiseksi jo vuodesta 2010. Tämä on johtanut tukitehtäviin liittyvien kustannuksien valtaviin säästöihin, jonka lisäksi asiakkaamme ovat säästäneet aikaa turhan odottelun sijaan. Vähentyneiden kustannuksien ansiosta olemme voineet tarjota rajatonta ilmaista tukea kaikille premium-asiakkaillemme vuodesta 2016, ja nyt jo neljällä eri kielellä.

 

Tämä tarkoittaa, että pienet ja keskisuuret yritykset voivat hyötyä IT-turvallisuudesta ja -tuesta, joka oli aiemmin tarjolla vain suurille globaaleille yhtiöille.

Nopeampi ja älykkäämpi

Sen lisäksi, että olemme huomattavasti lyhentäneet ongelman ilmenemisen ja ratkaisun välistä aikaa, olemme myös lisänneet vianetsintätehokkuuttamme, mikä tarkoittaa, että nyt asiakkaidemme ongelmat voidaan ratkaista aikaisempaa nopeammin, ja he voivat palata takaisin työnsä pariin.

 

Kun saat IT-tukea MD Datan tukitiimiltä, saat käyttöösi koko MD Datan tukiosaston tuen samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että muutamassa sekunnissa sinut voidaan siirtää yleisen tuen työntekijältä asiantuntijalle, jolla on tietämystä kohtaamastasi ongelmasta.

Tämän strategian avulla voimme ratkaista 97 % haastavimmista tilanteista muutamassa minuutissa tai tunnissa etätuen avulla.

Turvallinen ja salattu

Etätukiohjelmissamme käytetään 2048-bittistä RSA-salausta yksityisiin ja julkisiin tunnuksen vaihtoihin sekä AES 256-bittistä istunnon salausta kaikkiin etäyhteyksiin. Yhdistettynä kaksivaiheiseen todentamismenetelmään, pakotettuun salasanan vaihtoon ja kaikkien yhdistettyjen laitteiden uloskirjautumiseen, etätukiohjelmamme on yksi maailman turvallisimmista viestintätyökaluista.

 

Kun etätukiohjelma on asennettu, voit olla 100-prosenttisen varma, että tietokoneesi ja IT-järjestelmäsi ovat turvallisessa ja salatussa yhteydessä, kun ammattitaitoinen MD Datan IT-konsultti käsittelee ongelmaasi.

Upea tapa tutustua sinuun

Palkitut tukikonsulttimme ovat ääni sekä kasvot luoda yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin ja kohdata jokainen asiakas, jäsen ja kumppani käyttäjäystävällisten ja kattavien palveluiden avulla.

 

Me välitämme digitaalisen maailman ihmisten välisestä viestinnästä ja haluamme oppia tuntemaan sinut paremmin samalla, kun teemme jokapäiväisestä kyberavaruuselämästäsi kiintoisan ja sujuvan. Ota siis rohkeasti meihin yhteyttä ja keskustele siitä, miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi.

Kuinka se toimii?

1

Ota yhteyttä tukeen

Kirjoita tai soita meille ja kerro ongelmastasi. Mitä enemmän yksityiskohtia, sen parempi. Voimme ratkaista ongelmasi välittömästi tai sopia ajan, joka sopii aikatauluusi. Työvoimamme ansiosta voimme auttaa milloin tahansa.

2

Yhdisty

Voit valmistautua asentamalla TeamViewer-sovelluksen tietokoneellesi tai toiselle laitteellesi ennen konsultointia. Jos et onnistunut TeamViewerin asentamisessa, opastamme sinut prosessin läpi puhelimitse.

3

Konsultointi

Yksi asiantuntevista IT-tukihenkilöistämme auttaa sinua etänä tietokoneen kautta. Yleensä ongelmat saadaan ratkaistua ilman, että sinua tarvitaan tietokoneen edessä, joten voit jatkaa päivittäistä työtäsi samanaikaisesti.

Hotline Consultant

Asenna TeamViewer täältä:

Asenna tästä Windowsille ja MacOS:lle:

Jos ensimmäinen linkki ei toimi, kokeile tätä (vain Windows):

bottom of page