top of page

Ratkaisut & palvelut

MD Data antaa asiakkailleen aikaa keskittyä olennaiseen, eli omaan työhönsä. Me hoidamme loput.

Järjestelmämme

Konsultointitiimimme opettelee jatkuvasti uusia menetelmiä sekä IT-rikollisuudessa että perinteisessä IT-teknologiassa ja on ajan tasalla niiden kehityksessä, mikä takaa tehtäviemme laadun ja käsittelyn ensiluokkaisuuden.

 

Näin olet hyvissä käsissä ongelmien ilmetessä esim. varmuuskopioinnin, salauksen, haittaohjelmien, virusten tai hakkerihyökkäysten osalta.

MyData Turva Consultant
MyData customer on Computer

Laitteen turvallisuus

Suojaa tietokoneitasi ja mobiililaitteitasi haittaohjelmilta ja hakkerihyökkäyksiltä.

My Data Development Team

Turvallinen laitteisto

Suojele itseäsi ja yritystäsi kiristysohjelmilta ja tietojen tuhoutumiselta

On a Video Call with MyData

Tekninen tuki

MDDatalla työskentelee Pohjoismaiden parhaimpia IT-teknikkoja.

Classmates talking about MyData Security

Turvatarkastus

Etsi aukot nykyisestä ratkaisustasi ja selvitä, mitä todella tarvitset.

Miten voimme auttaa?

MD Data tarjoaa täydelliset digitaaliset turvaratkaisut  koteihin ja yrityksiin täydellisen kattavuuden varmistamiseksi ja IT-etätuen tarjoamiseksi kaikissa olosuhteissa.

Haittaohjelmien 
torjuntaohjelmisto

MD Data tarjoaa maailman tehokkaimpia skannaustyökaluja. Ota meihin yhteyttä jo tänään varataksesi demon.

Älykäs
palomuuri

Älykäs päätepisteen palomuuri seuraa kaikkea järjestelmän välillä liikkuvaa verkkoliikennettä. Estä epähaluttu liikenne tietokoneeltasi ja suojaa verkkoselaamistasi ja ostosten tekoa.

Tekoälypohjainen
uhkien havaitseminen

Perinteinen kyberturvallisuus ei enää pysy uusien ovelien haittaohjelmien perässä. Tekoälyteknologiamme vaikuttaa massadataan ja valvoo kaikkia järjestelmässäsi käynnissä olevia sovelluksia.

Koulutus 
& valmennus

MD Datan premium-asiakkaana voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

Järjestelmäpalautus 
& varmuuskopiointi

Saat tiedoillesi järjestelmäpalautuksen jopa 14 palvelimella maailmanlaajuisesti. Kaikissa järjestelmissämme käytetään AES 256-bittistä salausta.

Ulkoinen IT-osasto
& tuki

Me tarjoamme nopeaa ja helppoa palvelua ymmärrettävällä kielellä. Mikään haaste ei ole liian suuri tai liian pieni MD Datan tuelle.

Miksi MD Data?

MD Data on yksityishenkilöihin ja yrityksiin keskittynyt IT-yritys, joten tiedät olevasi hyvissä käsissä, kun työskentelet kanssamme.

Cafe running on MyData Security

Yksinkertainen ja tehokas

Riippumatta käyttöjärjestelmästäsi, MD Datan ohjelmistoratkaisut toimivat moitteettomasti ja saumattomasti digitaalisissa laitteissasi. Tekoälyä hyödyntävä haittaohjelma- ja uhkasuojamoottorimme mahdollistaa sen, että meidän ei tarvitse erikseen tunnistaa uhkaa sen poistamiseksi.

Suunniteltu pk-yrityksille

MD Data ymmärtää pk-yritysten päivittäiset tietotekniikkahaasteet, minkä vuoksi olemme suunnitelleet palvelumme ja tukiosastomme näiden haasteiden kukistamiseen. Soita meille milloin tahansa aukioloaikoina keskustellaksesi ratkaisuista, joita voimme tarjota pk-yrityksellesi.

Täydellinen suojaus

Kaikki MD Data-ratkaisut ovat täydellisiä turvapaketteja. Emme koskaan mene siitä, mistä aita on matalin, kun on kyse järjestelmäarvioinneista ja varmistamme aina, että asiakkaamme ovat suojattuja haittaohjelmilta, hakkereilta, kiristysohjelmilta ja useilta erilaisilta digitaalisilta huijauksilta.

Johtava

MD Data työskentelee jatkuvasti maailman tunnetuimpien kyberturvallisuusasiantuntijoiden kanssa parantaakseen ja kehittääkseen jatkuvasti asiakkaillemme tarjoamia ratkaisuja. Tarjoamalla palvelua asiakkaidemme digitaalisen elämän suojaamiseksi on ainoa tapa, jolla voimme tuntea olomme mukavaksi.

bottom of page