top of page

Yrityksen turvatarkastus

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat maailmanlaajuisten hakkereiden uusi kultakaivos  ja varsinkin Eurooppa on altis jatkuville hakkereiden hyökkäyksille. Oletko turvassa ja valmistautunut, kun he ottavat verkostosi ja laitteesi seuraavaksi kohteeksi?

Pk-yritysten tietoturvatestaus

Nopeasti muuttuvassa, monimutkaisemmassa digitaalimaailmassa ammattilaishakkereiden määrä kasvaa päivittäin, joten niille alttiiden yritysten on otettava digitaalinen turvallisuus haltuunsa.

Valitettavasti monet yritysten omistajat uskovat edelleen, että pienet ja keskisuuret yritykset eivät ole tyypillisiä hakkereiden ja kohdistettujen haittaohjelmien, kuten kiristysohjelmien, uhreja.

Mutta todellisuudessa pk-yritykset ovat kohde kahdeksalle kymmenestä hakkerihyökkäyksestä.

MD Data-tietoturvatarkastuksen aikana tarkistamme yrityksesi koko alustan tietoturva-aukkojen varalta ja tunnistamme uhat, jotka ovat saattaneet jo saastuttaa järjestelmääsi. Tietysti poistamme kaikki haittaohjelmat osana prosessia.

Kun testaus ja puhdistus on saatu päätökseen, tarjoamme asiakkaallemme täydellisen toimintasuunnitelman ja autamme häntä varmistamaan asiakkaan tietojen turvallisuus ja digitaalinen toiminta tulevaisuudessa.

Olitpa kampaaja tai puuseppä, kaikki me käytämme digitaalisia laitteita auttamaan meitä jokapäiväisessä elämässämme ja työssämme.  Kuvittele, mitä tapahtuisi, jos hakkeri pääsisi näihin laitteisiin sisään; tämä vaikuttaisi pankkiisi, aikatauluihisi, kirjanpitoosi sekä kaikkeen siihen liittyvään.

Two Computer Screens

Mitä tietoturvatarkastuspakettiin sisältyy?

Tietoturvatarkastus

Suoritamme perusteellisen tietoturvatarkastuksen järjestelmäsi laitteille. Tämä antaa meille yleiskuvan turvajärjestelmän vahvuuksista ja heikkouksista. Tarkastus auttaa meitä antamaan neuvoa siitä, mihin sinun tulisi keskittyä, miten turvallisuutta vahvistetaan ja miten kyberrikollisuuden uhriksi joutumisen riskiä vähennetään.

Tietokonediagnostiikka

Turvakonsulttimme tarjoavat kattavia diagnostiikkapalveluita ja he voivat selvittää tietokoneongelman syyn. Ratkaisemme minkä tahansa ongelman sekä optimoimme sen, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Red Team -henkilöstö huomioi aina henkilötiedot ja kriittiset järjestelmäprosessit toimiessaan etänä asiakkaan laitteilla.

Become a Sponsor

Konsultointi ja toimintasuunnitelma

IT-konsulttimme tarjoavat neuvoja ja ohjeita erityistarpeidesi mukaan. Esihaastattelun avulla varmistamme, että sinulla ja yritykselläsi on parhaat tiedot ja ennakkoedellytykset suojata talouttasi digitaalisilta uhilta. Konsultoinnin aikana voimme myös auttaa  sinua ratkaisemaan tietokoneeseesi tai järjestelmääsi liittyviä yleisiä haasteita ja ongelmia. Mikään haaste ei ole meille liian pieni tai liian suuri, ja kaikki valmistuu sovitussa ajassa.

Korjaus ja turvallisuus

Jos tietueissa tai tietyssä ohjelmassa on ongelmia, konsulttimme voivat yleensä ratkaista ongelman välittömästi. Lisäksi MD Datan tukiosasto on aina valmis auttamaan minä tahansa arkipäivänä, olipa kyse sitten järjestelmävirheiden tai uusien virheiden korjaamisesta.

Kuka tuotetta tarvitsee?

Kaikkien osittain tietokoneiden avulla (asiakashallinta, kirjanpito, maksut) toimivien pk-yritysten on jatkuvasti tarkistettava digitaalisten työtilojensa turvallisuus.

Grocery Store Worker

Yhteenveto

MyDatan täydellinen tietoturvatarkastus ja -arviointi tarjoavat seuraavat välttämättömyydet:

-    IT-turvallisuutesi testaaminen
-    Järjestelmän diagnostiikka
-    Tietoturva-aukkojen tunnistaminen
-    Turvatoimien toimintasuunnitelma
-    Ohje turvallisempaan digitaaliseen työympäristöön
-    Keskustelu ammattitaitoisen konsultin kanssa

Osta nyt, hintaan 269€ + alv

bottom of page